-
Czerwone buraczki - gotowane i starte, lekko doprawione do smaku według domowej receptury. Tradycyjnie, jak to w polskim domu. Niskokaloryczne, urozmaicą dietetyczny posiłek. Składniki: burak ćwikłowy, woda, ocet spirytusowy 10%, cukier, sól. Może zawierać gluten, gorczycę oraz orzechy. Doskonale smakują podane na ciepło lub na zimno.
-
Brak w magazynieTradycyjnie przygotowane buraczki, ugotowane i starte na wiórki w słodko-kwaśnej zalewie. Najlepiej smakują podane do obiadu lub jako składnik sałatek. Składniki: burak ćwikłowy, woda, ocet spirytusowy 10%, cukier, sól. Może zawierać gluten, gorczycę oraz orzechy.
-
Czerwona kapusta w zalewie - najbardziej znana na Śląsku, nazywana tu modrą. Przygotowana dokładnie tak, jak robiła to każda porządna śląska gospodyni. Cudnie chrupka i słodko-kwaśna w smaku. Szybko, łatwo i przepysznie - Modro Kapusta nie potrzebuje już doprawiania, wystarczy lekko odsączyć i przełożyć do salaterki lub ... do hamburgera! Gotowe! Składniki: kapusta czerwona (52%), woda, ocet spirytusowy 10%, cukier, sól, przyprawy. Może zawierać gluten, gorczycę oraz orzechy.
-
Świeże warzywa: ogórki, marchewka, czerwona papryka i cebulka w zalewie słodko-kwaśnej, z niewielkim dodatkiem soli i naturalnych przypraw. Łatwo i szybko możesz mieć pyszną sałatkę do obiadu, hamburgerów lub hot-dogów, zapiekanek. Składniki: warzywa: ogórki (34%), marchew (5%), cebula (4%), papryka (4%), woda, ocet spirytusowy 10%, cukier, sól.
Kontynuuj zakupy Do darmowej wysyłki brakuje Ci 170,00 zł !