Kontynuuj zakupy Do darmowej wysyłki brakuje Ci 170,00  !
  • Świeże owoce aronii, które pod wpływem cukru oddają swój sok. Kwaśny, aromatyczny, wartościowy -najlepszy! Składniki: sok wyciśnięty z aronii (50%), cukier (50%). Do wyprodukowania 100 g naszego syropu zużywamy nie mniej niż 95 g aronii. 
  • Plasterki cytryny zanurzone w słodkim syropie z pachnącym cynamonem. Dodaj je do gorącego napoju: herbaty, soku, piwa, wina i ciesz się aromatycznym, pysznym smakiem. Składniki: cytryny (49%), cukier, woda, laska cynamonu (1%).
  • Plastry cytryny w słodkim syropie  z dodatkiem owocu czarnego bzu. Świetnie sprawdzą się w napojach zimnych i gorących, deserach, ciastach, a także drinkach czy koktajlach. Składniki: cytryny (48,5%), cukier, woda, czarny bez (1,5%).
  • Rozgrzewający, aromatyczny imbir, pachnący, naturalny miód i kwaśna cytryna. Najlepsze lekarstwo na chłodne dni  i pluchę. Dodaj je tak jak lubisz- do herbaty, deseru, ciasta, grzanego piwa. Składniki: cytryny (45%), cukier, woda, korzeń imbiru (5%), miód wielokwiatowy (3%). Cytrynki z imbirem poleca Kasia Tusk: https://makelifeeasier.pl/inne/co-nosze-jem-i-jak-dbam-o-siebie-gdy-liscie-zaczynaja-spadac-z-drzew/
  • Cytrynki z rumem 270g

    12,50  z VAT
    Świetny, rozgrzewający smak! Plastry cytryny w słodkim syropie z charakternym rumowym akcentem. Super sprawdzi się z gorącym napojem, a z wodą i lodem doskonale orzeźwi. Można też dodawać do ciast, deserów, koktajli. Składniki: cytryny (50%), cukier, woda, rum (1,3%). Zawartość alkoholu nie więcej niż 1,2%.      
  • Plastry cytryny zanurzone w słodkim syropie z dodatkiem owoców żurawiny. Świetnie sprawdzą się dodane do napojów zimnych i gorących. Podkreślą smak deserów, ciast, lodów, a także koktajli i drinków. Składniki: cytryny (47%), cukier, woda, żurawina (3%).
  • Płomienna dawka słodkiej energii, a to wszystko za sprawą miodu wielokwiatowego w połączeniu z magiczną kompozycją starannie dobranych przypraw: korzenia imbiru, lasek cynamonu, goździków i soku z cytryny. Składniki: wywar (woda, korzeń imbiru, sok z cytryny, laski cynamonu, goździki całe), cukier, miód wielokwiatowy (5%). Do wyprodukowania 100 g naszego syropu zużywamy nie mniej niż 185 g przypraw korzennych.  Doskonale smakuje i rozgrzewa! Idealny na chłodne wieczory - do herbaty, grzanego piwa czy wina. A także do deserów, pierników i ciast.  
  • Brak w magazynie
    W pełni naturalny syrop z owoców jeżyny z cukrem. Bez zbędnych konserwantów, barwników, aromatów. Tak jak dawniej. Składniki: sok wyciśnięty z jeżyny (50%), cukier (50%).    
  • Słodko-kwaśny, aromatyczny syrop z wywarem z kwiatu czarnego bzu. Znany i ceniony w polskiej kuchni od wieków ze względu na właściwości prozdrowotne. Obecnie na nowo zjednuje sobie koneserów naturalnych i oryginalnych smaków. Składniki: cukier, wywar (woda, kwiat czarnego bzu (15%), sok z cytryny).  
  • Najbardziej lubiany, kojarzony z dzieciństwem syrop.  Zawiera tylko zebrane na słońcu maliny zasypane cukrem i nic więcej. Tak jak kiedyś. Ponad 50-letnia tradycja została udokumentowana i wraz z kontrolą jakości wyróżniona certyfikatem "Jakość i Tradycja".  Malinowa Poezja jest także uhonorowana znakiem Top Produkt "Doceń polskie"oraz nagrodami i wyróżnieniami wielu konkursów branżowych. Najchętniej kupowany syrop przez naszych Klientów w 2017 i 2018 roku. Składniki: sok wyciśnięty z malin (50%), cukier (50%). Do wyprodukowania 100 g naszego syropu zużywamy nie mniej niż 65 g malin. 
  • Bardzo lubiany, kojarzony z dzieciństwem syrop.  Zawiera tylko zebrane na słońcu wiśnie zasypane cukrem i nic więcej. Tak jak kiedyś. Ponad 50-letnia tradycja . Składniki: sok wyciśnięty z wiśni (50%), cukier (50%). Do wyprodukowania 100 g naszego syropu zużywamy nie mniej niż 67 g wiśni.   
  • Plasterki pigwowca zanurzone w słodkim syropie. Charakterystyczny aromat i cierpki smak pigwowca nada charakter gorącym napojom, świetnie komponuje się zwłaszcza z herbatą i piwem. Doskonale nada charakteru słodkim potrawom: deserom, naleśnikom, racuchom. Składniki: pigwowiec (48%), cukier, woda.    

Tytuł

Przejdź do góry