Kontynuuj zakupy Do darmowej wysyłki brakuje Ci 170,00  !
  • Plastry cytryny w słodkim syropie  z dodatkiem owocu czarnego bzu. Świetnie sprawdzą się w napojach zimnych i gorących, deserach, ciastach, a także drinkach czy koktajlach. Składniki: cytryny (48,5%), cukier, woda, czarny bez (1,5%).
  • Cytrynki z miętą 270g

    12,50  z VAT
    Plastry elektryzującej cytryny z orzeźwiającą świeżą miętą. Idealny smak nie tylko na lato. Dodaj do wody i lodu, do deserów, lodów, koktajli, smoothies i ciesz się orzeźwiającym smakiem. Świetnie komponuje się w drinkach. Składniki: cytryny (48,5%), cukier, wywar (woda, mięta suszona), mięta świeża (1,5%).
  • Cytrynki z rumem 270g

    12,50  z VAT
    Świetny, rozgrzewający smak! Plastry cytryny w słodkim syropie z charakternym rumowym akcentem. Super sprawdzi się z gorącym napojem, a z wodą i lodem doskonale orzeźwi. Można też dodawać do ciast, deserów, koktajli. Składniki: cytryny (50%), cukier, woda, rum (1,3%). Zawartość alkoholu nie więcej niż 1,2%.      
  • Plastry cytryny zanurzone w słodkim syropie z dodatkiem owoców żurawiny. Świetnie sprawdzą się dodane do napojów zimnych i gorących. Podkreślą smak deserów, ciast, lodów, a także koktajli i drinków. Składniki: cytryny (47%), cukier, woda, żurawina (3%).
  • Naturalny syrop na bazie cukru trzcinowego, który łączy w sobie orzeźwiającą cytrynę ze świeżością mięty. Składniki: sok wyciśnięty z cytryn (49%), cukier trzcinowy, mięta (3%) Idealny do picia z wodą i lodem, ale też do deserów, koktajli, drinków, smoothies.
  • Płomienna dawka słodkiej energii, a to wszystko za sprawą miodu wielokwiatowego w połączeniu z magiczną kompozycją starannie dobranych przypraw: korzenia imbiru, lasek cynamonu, goździków i soku z cytryny. Składniki: wywar (woda, korzeń imbiru, sok z cytryny, laski cynamonu, goździki całe), cukier, miód wielokwiatowy (5%). Do wyprodukowania 100 g naszego syropu zużywamy nie mniej niż 185 g przypraw korzennych.  Doskonale smakuje i rozgrzewa! Idealny na chłodne wieczory - do herbaty, grzanego piwa czy wina. A także do deserów, pierników i ciast.  
  • Plasterki pigwowca zanurzone w słodkim syropie. Charakterystyczny aromat i cierpki smak pigwowca nada charakter gorącym napojom, świetnie komponuje się zwłaszcza z herbatą i piwem. Doskonale nada charakteru słodkim potrawom: deserom, naleśnikom, racuchom. Składniki: pigwowiec (48%), cukier, woda.    
  • Świeże, całe owoce żurawiny zanurzone w słodkim syropie. Bez konserwantów, barwników, aromatów. Tylko tak jak chciała natura. Mocno kwaśny smak naturalnej żurawiny i jej piękny rubinowy kolor świetnie pasują do zimnych i gorących napojów. Super smakuje dodana do lodów, deserów, koktajli czy drinków. Składniki: żurawina (56%), cukier, woda.
  • Świeże, naturalnie kwaśne owoce żurawiny połączyliśmy z cukrem, tak jak to robiły dawniej nasze Mamy i Babcie. Bez zbędnych dodatków, by nie zaburzyć harmonii naturalnego smaku. Świetnie podkreśli smak góralskiego oscypka czy innych serów, wędliny, pasztetów, pieczonego mięsa. Doskonale równoważy słodkie desery, ciasteczka, kremy. Składniki: żurawina, cukier. Do wyprodukowania 100 g naszej konfitury zużywamy nie mniej niż 75 g żurawiny.

Tytuł

Przejdź do góry