Słodko wytrawna pizza z arbuza

10 minut | 6 porcji

SADNIKI:

× 1 plaster arbuza
× 80-100 g sera feta
× 1/2 czerwonej cebuli
× 3 łyżki borówek
× 2-3 łyżki Cytrynowego Tango Ogródek Dziadunia
× listki mięty do dekoracji

PRZYGOTOWANIE:

1. Cebulę posiekaj w drobną kosteczkę.

2. Ser pokrój w kostkę.

3. Plaster arbuza podziel na trójkątne kawałki, a następnie ułóż na nim kostki sera, posyp cebulą i wyłóż borówki. Całość polej Cytrynowym Tangiem i udekoruj listkami mięty.

  • Cytrynowe-Tango-5
Bądź na bieżąco z nowymi artykułami, ciekawymi przepisami, nowościami i wydarzeniami

Zapisz się na newsletter i otrzymuj ode mnie wartościowe materiały!

*pola wymagane